På lager

STIHL ASA 20.0 GRENSAKS SETT

VA050116211

2640,-

STIHL ASA 20 batteridrevet beskjæringssaks

med AS 2-batteri og AL 1 standardlader

Hvis du ennå ikke har et batteri eller en lader fra STIHL AS-systemet, er det spesielt praktisk å kjøpe dette settet. I tillegg til den batteridrevne beskjæringssaksen ASA 20 får du også med et STIHL AS 2-batteri og en STIHL AL 1-standardlader, slik at du kan begynne å klippe umiddelbart etter levering.

Tilleggsinformasjon
Informasjon

Sammenlignet med konvensjonelle beskjæringssakser gjør STIHL ASA 20 batteridrevne beskjæringssakser beskjæringsarbeid som vedlikehold av trær, busker, prydplanter og vinranker mye enklere – rundt huset og i hagen, så vel som ved arbeid i frukthager eller vingårder, for eksempel. STIHL ASA 20 har skarpe kniver som holder lenge, krever lite vedlikehold og imponerer med sin brukervennlighet. I tillegg trenger du å bruke betydelig mindre kraft når du arbeider takket være batteristøtten. En annen fordel er det presise klipperesultatet med gjennomgående jevne kutt. Dette gjør kuttene mindre utsatt for infeksjoner og bidrar til sunn vekst.

Med STIHL ASA 20 batteridrevet beskjæringssaks kan du enkelt klippe greiner med en diameter på opptil 25 mm. Det ergonomisk utformede, velbalanserte softgrip-håndtaket og det progressive klippesystemet bidrar også til dette. ASA 20 har 2 bladåpningsbredder for optimal tilpasning til klippeoppgavene. Dette gjør at du kan oppnå raskere fremdrift i arbeidet, for eksempel ved kapping av mange tynnere greiner. Det lettleste LCD-displayet på den batteridrevne beskjæringssaksen ASA 20 gir deg oversikt over batteriets ladestatus, den valgte bladåpningsbredden og det totale antallet utførte kutt. Med det integrerte verktøyet kan du også utføre enkelt vedlikeholdsarbeid som å justere bladavstanden på stedet under arbeidet – og den medfølgende bladbeskyttelsen forhindrer kontakt med bladene under transport og oppbevaring av ASA 20 batteridrevet beskjæringssaks.

I vår oversikt over STIHL batteridrifts- og ladetider kan du se hvor lenge du kan arbeide med din STIHL ASA 20 batteridrevne beskjæringssaks og hvor lang tid STIHL AS 2-batteriet trenger for å lade seg opp.

Tekniske data

  • Nominell spenning: 10,8 V
  • Vekt: 0,76 kg
  • Lydtrykknivå: 70 dB(A)
  • Antall kutt med AS2: 2000
Verneutstyr
BESKYTT DEG MED STIHL : IKKE GLEM VERNEUTSTYRET

Når man arbeider med motorsag eller annen motorredskap må man kunne stole på verneutstyret sitt. Enda bedre er det om de samtidig er behagelige å ha på seg og klarer slitasje fra arbeid og vær.

Spesifikasjoner

Fraktvekt 0,76 kg
Merke

STIHL

STIHL ASA 20.0 GRENSAKS SETT
2640,-